Intrigi.bg Мистерии Хороскоп за деня

Хороскоп за деня

1498
0

Овен

Това е ден за забавление. Каквото и да става мислете за своето удоволствие. Времето минава прекалено бързо, а подходящите моменти рядко се връщат.

Телец

Това е ден за забрава. Мислете си само за положителните неща, които ви съпътстват сега. Ако предпочитате да се потопите в спомени, нека и те да бъдат приятни.

Близнаци

Това е ден за опитване на нещо ново. Дали ще е храна, напитка или дейност – изберете сами, но не забравяйте да се поглезите. Заслужавате го!

Рак Това е ден за взаимност. Окажете съдействие на партньора ви. Той или тя имат нужда от вашата подкрепа точно сега и това не може да се отлага.

Лъв Това е ден за бягство… от града, от рутината. Каквото и да е само не го правете, както е било до момента. Имате крещяща нужда от промяна и свеж въздух.

Дева

Денят ще ви постави пред избор. Не слушайте съвети на странични хора, дори ако са ваши приятели. Решението касае само вас и изборът трябва да е само ваш.

Везни

Това е ден за посещението на ново място. Ако партньорът ви има идея за пътуване – не му противоречете. Оставете се да ви изненада. Със сигурност ще е приятно. Скорпион

Това е ден, в който да покажете силата си чрез умереността. Важно е да не покажете никакви емоции. Представете си на изпит, за да ви е по-лесно да се справите.

Стрелец

Това е ден за награда. Свършихте и постигнахте много. Сега е добре да си починете. Хвалбите няма да ви помогнат, най-много да отблъснат някого от вас.

Козирог Това е ден за изкуство. прекарайте часовете в гледане на филми, рисуване или друго ваше любимо занимание, но дайте храна на душата си.

Водолей

Това е ден за неуморна работа. Въпреки почивния ден ще имате неумолим енстусиазъм, който ще е грехота на пропилеете.

Риби

Това е ден за предизвикателства. Ще разберете колко много сте постигнали и колко далеч сте отишли. Вечерта не забравяйте да се почерпите.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име