Intrigi.bg Актуално Хаджи Тошко се присмя на Просто Киро за „10-те сантиметра“ – наказаха...

Хаджи Тошко се присмя на Просто Киро за „10-те сантиметра“ – наказаха го

74
0

Наказание забележка отнесе устатият депутат от „Има такъв народ“ Тошко Йорданов заради обиди на „сантиметри“ към Кирил Петков от трибуната в парламента.

По време на дебата за избор на подуправител на здравната каса Тошко Йорданов припомни, че Просот Киро бе предоставил декларация, че е единствено български гражданин, за да стане министър, а в последствие се оказало, че все още не е освободен от канадското си гражданство. Коментира и работата на прокуратурата.

„Нали правихте съдебна реформа, колеги златни, прекрасни, малки? Какво не ви харесва сега в съдебната реформа? Какво не ви харесва сега в този прокурор? Нали махнахте предишния и оставихте този, това ли ви е съдебната реформа?“, иронично се обърна Тошко Йорданов към бившите си коалиционни партньори от ПП и ДБ.

Междувременно от първия ред се чу как Кирил Петков му подвиква: „Кой е малък?“.

„Да кажа само какво чух долу от първия ред. Кирил Петков, който е функция на баща си, зададе въпроса „Кой е малък?“, явно визирайки ръста ми от 1,70 м. Ако аз съм 1,60, това, което смятате за ваше, е сигурно 10 сантиметра“, каза Йорданов.

Междувременно Петков стана, мина покрай него и му направи многозначителен знак, който наподобяваше показване на разлика в ръста им.

А сценаристът на Слави Трифонов се обърна към Делян Пеевски с молба: „Моля ви, набийте му канчето отново, само от вас го е страх“.

Това е седмата забележка на Йорданов в 49-ото НС.

Малко след него забележка от Желязков отнесе и кандидат-кметът на Варна от „Възраждане“ Коста Стоянов, който излезе и обвини Явор Божанков, че е лъжец, понеже изнесъл неверни факти за община Борован – единствената, в която партията на Костадин Костадинов спечели кметско място. По-късно пък Йорданов отнесе и втора забележка, след като нарече ПП „морални боклуци“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име