Intrigi.bg Актуално Фънки направи сърцераздирателни признания за Ласкин

Фънки направи сърцераздирателни признания за Ласкин

2127
0


Смъртта провали последната среща на Иван Ласкин и Димитър Ковачев-Фънки. Двамата верни другари имали уговорка да сe съберат, за да изпратят заедно отминаващата 2018 година, но вместо да си чукнат наздравица, актьорът и промоутърът се разделиха завинаги. В последните дни на миналата година звездата от „Васко да Гама от село Рупча“ бе в изкуствена кома във ВМА, а цирозата му победи окончателно часове преди именния му ден.

„Посещавах го в болницата. До последно се надявахме на донор. Мислехме, че ще прескочи трапа. Бяхме се разбрали да се видим към края на годината, но… Господ прибира хората, които му трябват горе. Предполагам, че сега в някой бар там горе с Чочо Попйорданов са си сипали по едно и си гледат кефа“, сподели покрусеният Фънки в интервю пред в. „Уикенд“.

„За никого не е тайна, че Ласкин си докара цирозата заради алкохола. Преди няколко години дори в телевизионен ефир той призна „Аз съм алкохолик, боря се“, каза още Ковачев.

Според Фънки обаче, познавайки нрава на приятеля си, той просто си е направил майтап.

„Защото никога не се е държал като алкохолик, когато сме били заедно на маса. Не си спомням да сме имали някакви кой знае какви геройства, когато сме били заедно. Всичко е било в рамките на нормалното – събирали сме се семейно, говорили сме си, смели сме се… Пийнем малко ракийца, мезим, приказваме си… без простотии“, разказа още рокаджията.

Фънки се опитва с каквото може да помага на вдовицата на ЛАскин 0 Александра Сърчаджиева. Актрисата прояви изключителни сила и воля, и само дни след погребението на Иван се върна на сцената на Сатиричния театър.

„Алекс се държи. Тази жена е направо герой. Откъде намира тази сила? Станала е направо 30 кила. Голямата дъщеря на Ванката, София, е много будно и готино дете. Нормално е да страда, все пак е загубила баща си. Аз никога няма да го забравя. Тази година в промоутърската ни фирма сме затрупани със задачи, но след загубата на Иван не ми се работи“, жали по загубения си приятел Фънки.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име