Intrigi.bg Спорт Футболната Първа лига започва с мач ЦСКА София – ”Левски”

Футболната Първа лига започва с мач ЦСКА София – ”Левски”

286
0

Днес ще се играят първите две срещи от плейофната шестица на футболната Първа лига. От 16,15 е ЦСКА София – ”Левски”.

От МВР предупреждават всички желаещи да влязат на стадиона, че няма да бъдат допускани зрители в нетрезво състояние и такива, които имат забрана да посещават спортни мероприятия. Вратите на националния стадион „Васил Левски“ ще бъдат отворени малко след 14 часа, за да се избегне струпване на входовете. Има и промени в движението, съобщава БНТ.

От 13 до 18:30 часа се забранява престоят и паркирането на моста пред Националния стадион „Васил Левски“ и на ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

От 15:30 часа до приключване на футболната среща по преценка на ръководството на СДВР, ще се забрани влизането в двете посоки с изключение на автобусите на масовия градски транспорт на части от ул. „Ген. Гурко“ ,бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Драган Цанков“.

„Полицията ще разчита на самосъзнанието на феновете по време на утрешното дерби между отборите на ЦСКА София и Левски за стриктното спазване на противоепидемичните мерки и най-вече за спазването на дистанция. Особено в ултра секторите, където е ясно, че голяма част от зрителите там гледат прави и не спазват местата по седалки, както са в билетите –  това до голяма степен е организация и на двата клуба, но основно на клуба домакин, който администрира мача, така че да бъдат осигурени повече стюарди.“, заяви пред „Хоризонт“ заместник -директорът на СДВР Антон Златанов.


От 18,45 играят Локомотив Пловдив и Славия. 


Третият мач от кръга  Лудогорец – Берое е утре от 16,30 часа, него също ще предаваме пряко по Хоризонт.


Във втората осмица тази вечер от 21 часа е срещата Ботев Пловдив – Ботев Враца.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име