Intrigi.bg интриги Фармацевт разкри: Който открие истината за COVID-19, ще умре

Фармацевт разкри: Който открие истината за COVID-19, ще умре

77
0

Разследването на произхода на COVID-19. Може би този, който го разберат, ще умрат. Когато се пишат книгите по темата, за България ще се запише, че е била на челно място по смъртност. Това заяви председателят на Българското научно дружество по фармация проф. Георги Момеков в предаването „Панорама“ по БНТ.

„Ние водим война. Сега е времето да се взимат политически неизгодни решения, но един ден, тези хора ще се запомнят с това“, подчерта той.

„Ваксинацията не трябва да е насилствена, но хората трябва да проумеят, че тя променя съдби, маските – също. Хората трябва да мислят за мерките, като за акт на върховно човеколюбие, а не като на репресия“, подчерта проф. Момеков. Той припомни, че в клиничните изследвания на ваксините са участвали хиляди хора.

„Вирусът бързо се промени, но всички нации се опитват да ваксинират, колкото се може повече хора. Ваксинацията пази от хоспитализация и смърт. Няма как да направиш PCR на населението по целия свят, за да разбереш дали болестта се развива безсимптомно.

Нациите, с най-високо ваксинационно покритие са най-бързо развиващите се икономики. Безумно е хора, които не разбират да ни обясняват за ваксинацията“, каза още председателят на Българското научно дружество по фармация.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име