Intrigi.bg Куриози Учител изтърва боен пистолет в час

Учител изтърва боен пистолет в час

43
0

Учител изпусна бойния си пистолет по време на час в училище в Силистра. Куриозният случай се разигра вчера, а от днес преподавателят вече не работи в училището.

Димитър Димитров работи от две години в училище „Иван Вазов“. Изпуска пистолета си пред петокласниците в час по история и цивилизации.

„Днес сутринта го извиках на разговор да даде своите обяснения във връзка с това което се е случило по време на третия учебен час. Колегата Димитров потвърди всъщност, че от връхната му дреха действително е изпаднало оръжие, което е законно притежавано от него. Нещата се стекоха така, че той сам изяви желание и подаде своето заявление за напускане по взаимно съгласие“, каза директорът на училището.

Резултат с изображение за „Учител изтърва боен пистолет в час“

Пред директорката, Димитров обяснил, че притежава пистолет законно, тъй като е работил като полицай. Носел го е със себе си, защото смятал след часовете да постреля на стрелбището.

Вчера е бил извикан в Районното управление на МВР в Силистра да предаде оръжието си. Случаят се следи и от Регионалното управление на образованието.

С учениците днес е работил психолог, а на мястото на провинилия се учител е извикан заместник.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/stranata/2020/02/14/uchitel-iztyrva-boen-pistolet-v-chas.439113

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име