Intrigi.bg Куриози Упорит ухажор следи Силвена Роу навсякъде

Упорит ухажор следи Силвена Роу навсякъде

1472
0

Силвена Роу е първата дама в историята на „Мастър Шеф”, излъчвано в ефира на bTV, която журира заедно с шеф Андре Токев и шеф Михалчев. Откакто е част от популярния кулинарен формат обаче, атрактивната блондинка буквално е следвана по петите от много упорит тайнствен ухажор.

Близки до шармантната готвачка издават, че напористият мачо, привлечен не само от уменията й в кухнята, но и от впечатляващата визия, бил решен дори да си купува билети до Дубай, до където Силвена пътува много често. „Голям неин фен се оказа. От онези, които пред нищо не се спират, стига да се докоснат до своя идол. Силвена даже няма и представа, че я следва навсякъде по петите”, издават от екипа на успешната продукция. Заради „Мастър Шеф” Силвена Роу пътува по 7000 километра всяка седмица.

Кулинарната изкусителка обаче, съвсем не дава вид на човек, който би се притеснил от подобна ситуация, каквато е тази с тайнствения фен. С действията си пред камера по-скоро тя ясно показва, че няма време за излишни емоции, защото ежедневния й график е толкова натоварен, че не само е разграфен до минута, но е и с железни правила.

И именно заради характера, таланта и философията си за добрата храна, Роу, която напуска родината си България едва на 19 години, днес е една от най-уважаваните жени в арабския свят. Тя е педантична по отношение на съня, спорта, позитивното мислене, непрестанния стремеж към самоусъвършенстване и тайните рецепти за коктейли от суперхрани и антиоксиданти.

„Бих оприличила живота си на много фино и елегантно, но в същото време и доста земно ястие – един чудесен шоколадов мус, който е лек кадифен, с копринени тонове и ленени оттенъци, шоколадов мус, който изглежда тежък, но когато го ядеш, ти се разлага по небцето”, така описва живота си Силвена Роу.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име