Intrigi.bg Крими Украинецът е предизвикал снощната катастрофа на Хаинбоаз, при която загина семейство

Украинецът е предизвикал снощната катастрофа на Хаинбоаз, при която загина семейство

705
0

Автомобилът с украинска регистрация е предизвикал пътния инцидент от снощи, в който загинаха четирима души при Хаинбоаз, съобщиха от МВР за bTV.

След извършен оглед на местопроизшествието става ясно, че чуждият гражданин е навлязъл в насрещното движение. Последвал е челен удар с идващия автомобил, в който пътуват баба, дядо и двамата им внуци. И четиримата загубиха живота си.

Загиналият мъж е на 57 години, жената на 52, а двете деца на 5 и 15 години

Главен инспектор Димитър Димитров обясни, че произшествието настъпва около 18:35 между град Николаево и село Пчелиново. В следствие на удара, автомобилът, в който е пътувал българското семейство излиза от пътното платно и се самозапалва.

Запалилият се автомобил е бил с газова уредба, но Димитров поясни, че резултатите от експертизата ще покажат причините за запалването.

Украинецът е получил травми на гърдите и десния крак. Пробите за алкохол и наркотици са дали отрицателен резултат. Взета е и кръвна проба, като резултатите тепърва се очакват. Той е задържан за срок от 24 часа. Очаква се от прокуратурата да му повдигнат обвинение.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име