Intrigi.bg Актуално Уволниха полицаите от купона край Сандански

Уволниха полицаите от купона край Сандански

411
0

Уволнение! Така приключи предварителната проверка за нарушаване на противоепидемичните мерки, разпоредена от директора на ОДМВР-Благоевград.

Тя доде по повод видео в социалните мрежи, на което се вижда купон в заведение край Сандански. Там се събрали близо 20 души, за да празнуват раждането на син на горски служител. На купона са присъствали и няколко полицаи.

Резултат с изображение за „Уволниха полицаите от купона край Сандански“

Със заповед на директора на ОДМВР-Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов бе разпоредена незабавна проверка във връзка с получени данни за нарушаване на противоепидемичните мерки и заповедта на министъра на здравеопазването в местността Попина лъка, общ. Сандански.

При нея са събрани данни за извършено тежко нарушение на служебната дисциплина от четирима държавни служители на Областна дирекция на МВР-Благоевград, за което е предвидено налагането на най-тежкото дисциплинарно наказание – уволнение.

Резултат с изображение за „Уволниха полицаите от купона край Сандански“

От РЗИ-Благоевград са изготвени покани към участвалите в събитието за съставяне на актове по Закона за здравето във връзка с нарушаване на противоепидемичните мерки.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име