Intrigi.bg Крими Убитата жена от Костенец е намерена мъртва от сина си

Убитата жена от Костенец е намерена мъртва от сина си

532
0

Любовен триъгълник е в основата на жестокото убийство на 38-годишната Милена Шишкова в Костенец, сочат данните на разследването досега, съобщава „24 часа“.

Млада жена е убита в Костенец, дирят мъжа й

Трупът на Милена е открит от сина й, който е на 14 г. През нощта тя и Стоян, с когото са живели на семейни начала се скарали за пореден път, вероятно заради мъж, с когото тя е била близка. Сутринта детето видяло кръв в една от стаите на къщата, но там ги нямало нито Милена, нито Стоян. Момчето намерило трупа на майка си близо до дома им. 

„Скъпа сестричке, лек път миличка, почивай в мир. Знам, че сега си при татко и ни гледате заедно как страдаме. Не мога да повярвам ,че вече те няма.“, написа сестрата на жертвата във Facebook часове след убийството.

Милена Шишкова е родена и израснала в Костенец. Освен траурна агенция е имала и фризьорски салон в градчето, намиращо се близо до София.

МВР издирва този мъж за убийството в Костенец

43 -годишният Стоян Георгиев Зайков от Костенец е издирван във връзка с разследване на убийството на 38-годишна жена, извършено тази сутрин в града, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Хората, които разпознават издирвания и имат информация къде може да бъде открит, да позвънят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност, допълват от полицията.
Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име