Intrigi.bg Крими УБИЙСТВО В СТАРА КРЕСНА: Една от версиите е инсценирана катастрофа

УБИЙСТВО В СТАРА КРЕСНА: Една от версиите е инсценирана катастрофа

284
0

Ловци откриха труп на мъж в кола, паднала в дере, на няколко километра от обезлюденото село Стара Кресна. По неофициална информация става дума за убийство и инсценирана катастрофа. В колата ловците виждат обезглавен труп. Все още не е установена самоличността на жертвата. По всяка вероятност обаче става въпрос за убийство, извършено по изключително жесток начин. Огледите на местопрестъплението продължиха дълги часове снощи, а днес се прави и втори оглед.

Трупът е бил намерен вчера в късния следобяд от група ловци, които обикаляли, за да проверяват има ли следи от диви животни. Внезапно забелязали колата в дерето.

„Слизам до колата и виждам, че има вътре труп. Като се върнах обратно – на 30 метра нагоре, намерих човешка глава“, разказва Милчо, един от ловците. 

От Прокуратурата обявиха, че жертвата е открита на шофьорското място с поставен предпазен колан. Работи се и по версията извършителите да са опитали да инсценират катастрофа.

„Очаквахме да са два трупа, тъй като не видях да е обезглавен. Звъннахме на 112. Дойдоха първо медиците, слязоха, провериха и казаха, че тялото вътре е без глава, а колата беше затворена“, твърди Милчо. 

Вече е установен собственикът на колата в дерето. По неофицилана  информацията, автомобилът не е на жертвата, а на мъж на 44 години от София. От държавното обвинение на този етап не уточняват има ли връзка между двамата. Не е ясно и кога точно е извършено престъплението.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име