Intrigi.bg Крими Убиецът в „Младост“ – 21-годишен наркозависим, криминално проявен…

Убиецът в „Младост“ – 21-годишен наркозависим, криминално проявен…

491
0

Извършител на жестокото убийство в столичния „Младост“ е 21-годишният син на жертвата. Той е наркозависим и вероятният мотив за престъплението е финансов.

Лекувал се е в психиатрични заведения и е криминално проявен. Това съобщи на брифинг ръководителят на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова.
Както Dnes.bg писа снощи бе открито тяло на жена около 18.30 часа в жилище в „Младост“. Екипите, отишли на адреса, установили следи от насилие.

„В ранните часове на деня на жп гара Горна Оряховица е задържано лицето, за което смятаме, че е извършител на убийството. Той е син на жертвата, на 21 години, а жертвата е на 42 години“, каза Русинова.

Тя добави, че двамата са пристигнали в София на 16 април за настаняване на сина в клиника за лечение на наркомании, като са отседнали в жилище на позната на жертвата. Жената е била намерена в хола на жилището по очи, в локва кръв, нанесени са й множество удари в главата, уточни Емилия Русинова.

Всички възможни версии се обсъждат. От първоначалните данни и доказателства би могло да се говори за евентуален финансов мотив.

„Налични са доказателства, че малко преди настъпилата смърт е имало скандал между жертвата и сина ѝ. Чути са викове, че синът няма пари“, каза още Русинова.

„Извършителят дава изключително нелогични и неясни обяснения, които най-вероятно са продиктувани от приемането на наркотичните вещества. Запознаването на майката на извършителя със собственичката на апартамента става по програма за лечение на децата им от различни зависимости“, обясни и директорът на СДВР Георги Хаджиев.

Той допълни, че задържаният има криминални регистрации за хулиганство, за наркотици и за грабежи. Има и досъдебно производство за опит за грабеж на казино във Варна.

По случая са назначени всички възможни експертизи, иззети са множество веществени доказателства.Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име