Intrigi.bg Булевард Тя стана модел при Тодор Живков, оцеля по времето на мутрите и...

Тя стана модел при Тодор Живков, оцеля по времето на мутрите и сега е на върха в бизнеса

44
0

Най-трудните години в изграждането на бизнеса с модели на една от емблематичните карасавици от близкото ни минало – Ивет Григорова, са били 90-те години на 20-и век. Времето на силовите групировки и задължителното покровителстване на бизнеса от страна някой политик, ако искаш изобщо да имаш бизнес, това стана ясно от откровения разговор на красавицата с Мон Дьо, предаде Телетраф.

Пътят ѝ към модата започва в края на режима на Тодор Живков, когато отказва на баща си да бъде инженер в един от мастодонтите на социализма за тежко машиностроене завод „Червена могила“ в Радомир. 

В първите години на демокрацията Ивет вече има едно дете, един брак и едно предизвикателство – да запише сестра си в агенция за модели. Момент, който определя завинаги живота ѝ. Останалото са последните 30 години в бизнеса с мода, в който тя влиза като собственик на агенция, която носи нейното име през 1994 година. 

Особено тежко ѝ е било, когато заварва офиса си разбит, а нейната снимка  – прободена с нож. Тогава разбрала, че това е реална заплаха: „Помислих си, че може да се случи нещо лошо с мен или семейството ми. Тогава се случваха постоянно такива неща“.

Крехката на вид хубавица обаче не се уплашва. След ден размисъл си казала, че няма да позволи да я отклонят от пътя ѝ си дала кураж с нашето традиционно: Който се страхува от мечки, не ходи в гората“.

„В началото много малко хора вярваха в мен. Много малко хора ми се довериха. Това бяха единици. Никой не вярваше. Всеки ми казваше „Ти добре ли си? Къде отиваш? С какво се захващаш?“. Аз имах щурата амбиция да им докажа точно обратното.“, споделя Ивет.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име