Intrigi.bg Куриози Тъмната страна на животът в имението на Хю Хефнър

Тъмната страна на животът в имението на Хю Хефнър

417
0

Преди няколко дни се навършиха три години от смъртта на основателя на „Плейбой“ Хю Хефнър. Обратно на максимата „за пойните или добро, или нищо“ т.нар. „зайчета“ на Хефнър разкриха шокиращи подробности за предпочитанията му. Вижте повече във видеото от канала „Скандално на VBOX7.

Кендра Уилкинсън и Холи Мадисън споделят, че за да изпълнят странните фантазии на милионера, те са се напивали или употребявали марихуана. Освен, че е трябвало да правят секс с него, който описват като „незадоволителен“, момичетата е трябвало да се целуват помежду си, докато на него не му омръзне.

Хю Хефнър си връща "Плейбой" - Lifestyle.bg

Двете жени разказват, че Хю Хефнър е бил доста критичен към външния им вид. Забранявал им е да си слагат червено червило, защото според него изглежда евтино, насърчавал ги е да тренират повече, ако му се стори, че са качили килограми.

Жените около Хефнър са получавали по 1000 долара всеки петък. Той е карал красавиците да чакат пред вратата му с часове. Влизайки в офиса му, всяко момиче е получавало критика за отношенията ѝ с останалите. Тези пари е трябвало да бъдат вложени най-вече във визията им. Русата коса, пластичните операции и хубавите дрехи са били задължителни.

Свободата на „приятелките“ на Хефнър е била ограничена. Трябвало е да се прибират най-късно в 21:00, ако излизат. Ако ги снимат папараци и на снимките изглеждат пияни, критиките от страна на Хефнър са били кошмарни.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име