Intrigi.bg Политика Тунингованата Николинка от ГЕРБ лъже, че е във властта – разходи новия...

Тунингованата Николинка от ГЕРБ лъже, че е във властта – разходи новия нос до Риад

313
0

Тунинг гордостта на ГЕРБ Николина Ангелкова в момента се излага на среща на министрите на туризма в Саудитска Арабия, където се представя за длъжностно лице, макар отдавна да се е разделила с всички държавни постове.

За измамата алармира известната Лияна Панделиева.

Ето какво разказва журналистката:

Ангелкова беше кофти министър на туризма от ден първи и така завърши туристическите си попълзновения от името на държавата. Дали?

Всъщност – не!

Николина Ангелкова се е уредила с поредна екскурзия – този път на среща на министрите на туризма – в Саудитска Арабия, където се представя за…зам.-председател на Комисия по туризъм в българския парламент.

Ама тя не е дори депутат – ще кажете. Не е! Вярно е, че не е! Това обаче не пречи на Ангелкова и новия ѝ нос да се намърдат на екскурзийка и тя да не се обади на организаторите, че няма какъв да го дири на форума от името на българската държава.

Тоест нито председателят, нито зам.-председателят на Комисия по туризъм от парламента отиват на срещата, защото там е Николина. Истинският ни министър е поставен в положение да се преструва, че е в реда на нещата от името на България в Рияд да се пъчи самозванка.

Кадрите от „преди и след“ не променят явлението Ангелкова. А тя провежда официални срещи от името на българската държава!

Пинокио и барон Мюнхаузен, взети заедно, пасти да ядат!


Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име