Intrigi.bg Спорт Тръст „Синя България“ разкриха още факти за финансовото състояние на Левски

Тръст „Синя България“ разкриха още факти за финансовото състояние на Левски

283
0

ПФК Левски дължи 4.85 милиона лева на НАП, които са разсрочени за следващите 34 месеца. Това съобщи един от миноритарните акционери Тръст „Синя България“. Както е известно през миналата седмица организацията получи документи от управата на „сините“ за текущото финансово състояние на клуба.

От Тръста изтъкват, че в края на януари ПФК Левски няма текущи данъчни задължения с изключение на разсрочените, както и няма неизпълнени ангажименти по договорения погасителен план към НАП, но следваща падежна дата е 28 февруари 2020 година, а при една пропусната вноска цялата остатъчна сума става незабавно изискуема.

Резултат с изображение за „Тръст "Синя България"“

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев по-рано днес съобщи в интервю за спортното шоу на „Дарик“, че общите задължения на клуба са в рамките на 17-18 милиона лева, като за година ръководството на Левски е намалило дълговете около два пъти.

Колев също така каза, че в момента в касата на клуба има около 200 хиляди лева и призова феновете към активизация и закупуване на билети за мачовете на отбора и абонаментни карти, тъй като във връзка с проблемите на собствениците на този етап не е ясно откъде другаде могат да постъпят финансови средства.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име