Intrigi.bg Политика Трифонов за бежанците: Те са истинският вирус и нямат място в нашата...

Трифонов за бежанците: Те са истинският вирус и нямат място в нашата държава

48
0

Един нов вирус ни заплашва, много, много по-опасен от коронавируса. Ама наистина е така. И ако коронавирусът е по-скоро медийна измислица, този вирус си е съвсем реален и всеки момент ще се появи на границата. Вирусът на така наречените бежанци. Това написа в профила си във “Фейсбук“ шоуменът и учредител на партията “Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Резултат с изображение за „Трифонов за бежанците“

,,А най-страшното е, че за него няма ваксина. Нека бъдем откровени – кой е този български военачалник, кой е този български политик и коя е тази българска армия, които ще спрат хилядите бежанци, които ще искат да променят начина ни на живот? Защото истината е такава – те трябва да бъдат спрени със всички средства, по всякакъв начин, защото нямат място в нашата държава. За пример вижте как действат унгарци, гърци…
И техните държави са членки на Европейския съюз, но са готови на крути мерки за да защитят живота на гражданите си“, допълни още той.

,,Българските медии тръбят, че трябва да разчитаме само на един войн – ТОЙ. Той е всичко – и политик и военачалник, и армия. Той ще ни защити, защото ще се разбере с Ердоган. Да разчитаме на нещо подобно е такава безумна глупост като тази да вярваме, че съществуват Супермен и Батман. И истината е, че оградата е пробита, армията я няма, а начело на държавата стоят страхливи и некомпетентни хора. Проблемът е толкова голям и касае всички страни на Европейския съюз, че здравият разум показва следното – това е инвазия и ЕС трябва да има собствена армия, с която да пази границата си“, написа в заключение Слави Трифонов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име