Intrigi.bg Булевард Тризначките се замерят с люти обиди!

Тризначките се замерят с люти обиди!

107
0

Отношенията на най-известните тризначки в България – Вяра, Надежда и Любов, които добиха популярност покрай участието си преди години в риалити формата „Биг Брадър“ днес са направо на нож една с друга.

Потресаващият обрат в отношенията им изуми всички в социалната мрежа, където най-често се случват скандалните словесни атаки.

„Помаче“ – така тризначката Надежда нарича своята 1-годишна племенница.

„Помаците ще представят помачето в Рим… Моля се на Господ за тях – каква агресия са“, продължава коментара си за почивката на сестра си Любов и семейството й в Италия Надежда.

Не е ясно кого от двамата Хоуп Станчева (както вече се нарича Надежда, б.а.) визира като българо-мохамеданин – сестра си или мъжът й, имайки предвид, че самата тя счита себе си за осиновена и нечистокръвна тризначка.

„Гадни проститутки от „Люлин“… Дошли тук, в Лондон, да ме тормозят! Ще ви побъркам долни вещици!!! Този път ще ги изгоря живи и никой няма да ме съди…“, продължава с ругатните в социалната мрежа Надежда, а думите й са насочени към майка и дъщеря от България, които й предложили подслон в Лондон, но впоследствие й искали голяма сума за наем.

Сагата с тризначките прилича досущ на латино сериал, но от най-абсурдните. Докато Вяра и Надежда все още живеят в църква и спят на земята, сестра им Любов се радва на охолство заедно с мъжа си и 1-годишната си дъщеря.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име