Intrigi.bg Булевард Трансформация: Кристиан Костов вече е жена

Трансформация: Кристиан Костов вече е жена

11362
3

Голяма трансформация е настъпила във визията на талантливия Кристиан Костов, който представи и класира България на второ място в конкурса „Евровизия“.

Той сякаш окончателно е решил да мине в отбора на джендърите. Така смятат неговите почитатели след снимката, която Кристиан си пусна в нета – с розова коса и много женствен вид.

Няма да повярвате, но това е Кристиан Костов

Прическата му също наподобява дамска. Певецът се носи с коса до рамената, за още по-екстравагантна визия е сложил розови кичури. Доволен от новата си прическа, той публикувано множество кадри и клипчета в личния си профил, а на тях е нацупил устни като типична плеймейтка.

Кристиан Костов шокира с нова визия

Дрехите му също доста време са обект на обсъждане, тъй като запознати твърдят, че е започнал да носи женски модели и с тях се харесва повече, пише „Телеграф“.

Хейт групите в България му не му простиха и буквално за минути заляха кадрите с негативни коментари. Припомняме, че певецът няколко пъти е отскачал до България, запазвайки пътешествията си в абсолютна тайна. Причина за това са именно острите нападки в последната година насочени към изпълнителя и конкретно към екстравагантния му стил.

Кристиан Костов променен до неузнаваемост, изненада с нова прическа - Vbox7

Костов бил категоричен, че не намира нищо странно в подбора на дрехи и смята за ненужно да коментира темата.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

3 КОМЕНТАРИ

  1. Поредната трансфобски публикация
    СЗО като махна от класификатора на психическите разстройства транссексуалзма и всички световни учени клекнаха пред излезналите доказателства за генетични разлики , разлики в мозъчните структури и понякога вкл. в хромозомите . Беше момента когато трябваше да спрете с това. Тия хора се раждат с адски болезнено и кофти различие , мозъка им отхвърля собственото им тяло. Както сте тръгнали започнете да публикувате вицове с инвалиди . Насаждането на омраза срещу малцинство с генетично отклонение е престъпление по смисъла на човешкото право.
    Весели Празници А.Райкова !

    • Аз искам да съм козичка, мозъкът ми отхвърля човешкото ми тяло, искам да ходя на четири копита, да паса трева и да правя секс с козел! Райкова, тия глупости да ти изглеждат познати?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име