Intrigi.bg Актуално Трагедията е огромна: Жената на Емил Чолаков остави две сирачета

Трагедията е огромна: Жената на Емил Чолаков остави две сирачета

519
0

Трагедията, която сполетя Емо Чолаков, потресе светските среди. Едно от най-усмихнатите и позитивни лица от телевизията остана вдовец само на 44 години, след като житейската му спътница не успя да спечели битката с рака. Кръстимира остави сирачета и двете се дъщерички.

По-голямата, Ема, е на 14 години. Баща й често разясняваше, че не е кръстена на него. „Не съм някой себичен егоцентрик, който си кръщава детето на себе си. Това е изцяло решение на Кръстимира. Дъщеря ми е родена на 18 юли. Чак по-късно разбрахме, че на този ден църквата почита Свети Емилиан, така че нещата просто си съвпаднаха невероятно добре, без да е мислено“, споделял е Чолаков. 

Малката му дъщеря, Дара, пък е само на 3 годинки. В началото на март ще стане на 4. Дара проплака в столичната болница „Шейново“ през 2016 г. 
 

Кръстимира бе с 5 години по-млада от Емил. Двамата така и не се решиха да се изправят пред олтара и години наред живееха на семейни начала. Бяха се устроили в София и Краси, както я наричаха близките й, се бе отдала на грижите на дъщерите си, тъй като и двете баби живеели в Гоце Делчев. 
 

Чолаков обичал безрезервно жена си, защото била всеотдайна като майка и негова житейска половинка. Кръстимира била кротка, търпелива и разбрана, на нея се дължали мирът и спокойствието вкъщи.
 

Самият Емо е споделял, че жена му е герой, тъй като търпи малко тежкия му характер. „Много съм претенциозен – например за начина, по който да се отнасяме с детето и го възпитаваме. Постоянно правя забележки на жена ми да не се кара на Ема“, разказвал е синоптикът.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име