Intrigi.bg Политика Тошко Йорданов: Има съмнения, че случаят Паскал е обвързан с хора от...

Тошко Йорданов: Има съмнения, че случаят Паскал е обвързан с хора от ПП на доста високо ниво

80
0

Има съмнения, че случаят с Николай Николов-Паскал е обвързан с хора от ПП на доста високо ниво. По думите на Иван Гешев, този контрабанден канал е съществувал още по времето на Бойко Рашков и тези пари са отивали за избори. Това каза пред журналисти председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов, цитиран от Dariknews.bg. Неговият коментар бе за задържането и обвинението на директора на Агенция „Митници“ Петя Банкова за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние, контрабанда, подкупи с още трима души. Това са Стефан Димитров, Марин Димитров и Никола Николов – Паскал, който се издирва.

„Някои недоразумения от ПП твърдят, че тази комисия по случая е предизборна бухалка. Когато е за врага е корупция, когато е за тях е бухалка. Този двоен аршин да си го сгънат и да си го поставят някъде в чекмеджето.
„Служебният кабинет е такъв, благодарение на Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев и Атанас Атанасов, които промениха Конституцията и орязаха правомощията на президента“, заяви Йорданов по повод толкова скорошната смяна на външния министър.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име