Intrigi.bg Политика Тошко Йорданов: За следизборна коалиция от „Има такъв народ“ изключват ГЕРБ, БСП...

Тошко Йорданов: За следизборна коалиция от „Има такъв народ“ изключват ГЕРБ, БСП и ДПС

564
1

Партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ ще се опита да осигури 12 хиляди застъпници, които да наблюдават за прозрачността на предстоящите парламентарни избори. Тези хора ще работят на доброволни начала, заяви във Велико Търново заместник-председателят на партията Тошко Йорданов, цитиран от БНР.

За да бъдат предотвратени евентуални нарушения при попълването на секционните протоколи, от „Има такъв народ“ ще разчитат на доброволци за застъпници извън тези, за които беше постигнато споразумение с „Отровното трио“ и с формацията на Мая Манолова, посочи при откриването на партиен офис във Велико Търново заместник-председателят на партията на Слави Трифонов Тошко Йорданов: „При нас застъпниците ще бъдат доброволци, ние на тях няма да им плащаме. Съмнявам се, че навсякъде ще успеем да спрем фалшификациите, но ще имаме по-реални резултати от изборите “. 

За следизборна коалиция от „Има такъв народ“ изключват ГЕРБ, БСП и ДПС и поставят условие към бъдещо партньорство:  „Нещата, които хората гласуваха на референдума, да бъдат превърнати в закон. Това е отправната точка за диалог. Ако нямаме съгласие по тази тема, нямаме коалиция.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

  1. Тошко,може да,осигури 12000 наблюдатели.Те могат да пият бира в някое заведение.Кой ще ги пусне да наблюдават работата на СИК,ОИК,ЦИК,като не са представени в този парламент.Затова не им вярвайте на тия маскари.Въобразяват си нещо,но няма да им се получи.Гладна кокошка просо сънува,че и те.Той ако може да осигури 12000 избиратели пак добре.Те са добре но ще се оправят.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име