Intrigi.bg Булевард Тотална трансформация! Вижте Ергена Алек Младенов преди 5 години – без брада...

Тотална трансформация! Вижте Ергена Алек Младенов преди 5 години – без брада и с диоптър

100
0

На пълна промяна се е подложил Алек Младенов, преди да влезе в „Ергенът“. Единствено Intrigi.bg попадна на негова снимка, правена преди повече от 5 години, и трансформацията наистина е шокираща.

Алек е бил далеч от мачовската ламбърт визия, която му налагат от продукцията. Той не само е нямал брада и винаги е ходел гладко избръснат, но и е носел очила с голям диоптър.

„Всъщност той си беше доста задръстен, пълен нърд, много срамежлив и никак не му вървеше с жените“, разкриват негови познати.

Веднага след кастинга обаче специалисти от екипа на „Ергена“ се заемат с нелеката задача да направят от един гийк – алфа мъжкар и Казанова. По съвет на стилистите Алек си пуска брада, сменя прическа и се подлага на лазерна операция на очите. Всички разходи, разбира се, се поемат от продукцията. Налага се всичките му социални профили и снимки в интернет да бъдат изтрити.

Доста работа е паднала и върху поведението му, тъй като Младенов имал минимален опит с жените и никак не бил по свалките. Неслучайно по време на коктейките Ергенът никога не се задържа при дамите, а ги кани на срещи поотделно – той се чувствал неудобно в компанията на толкова много жени и не знаел как да се държи.

Подобна коренна трансформация забелязахме още в първия сезон на “Ергенът“. За шоуто Виктор Стоянов не само си оправил зъбите, но и си присадил коса. Поне откъм поведение бил достатъчно обиран с жените…

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име