Intrigi.bg Актуално Топло и слънчево днес – истинска пролет

Топло и слънчево днес – истинска пролет

840
0

Днес ще бъде слънчево и топло. Температурите през целия ден ще останат сравнително високи, като дори и в сутрешните часове ще бъде топло и слънчево с минимални стойности от 9 градуса. След обяд ни очаква много слънце, като живакът в термометрите ще стигне до 21 градуса. В късните часове е възможно образуване на по-значителна облачност, но ще остане сравнително топло.

Утре

Топло, но с повече облаци

В четвъртък ни очаква още един топъл пролетен ден. Сутринта отново ще бъде сравнително топла за сезона, но през целия облачността ще остане по-значителна. Това няма да повлияе драстично върху температурите и очакванията са за максимални стойности от 17-18 градуса. В късните часове, след залеза, е възможно от югоизток да се появи слаб до умерен вятър.

Петък

Слънчево, без съществена промяна

Последният работен ден от седмицата ще бъде слънчев, топъл и ясен. Югоизточният вятър през нощта ще измести облаците от нашата страна и ни очакват много слънчеви часове. Сутрешните температури ще паднат с градус-два, но бързо ще се затопля и отново ни очаква топъл и слънчев ден с максимални стойности за цялата страна между 16 и 20 градуса.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име