Intrigi.bg Актуално Тони Стораро за Емрах: Дано Денсинг старс му помогне да стане друг...

Тони Стораро за Емрах: Дано Денсинг старс му помогне да стане друг човек

111
0

Тони Стораро изля душата си пред Алекс Сърчаджиева в предаването „Животът по действителен случай“. Човекът Глас призна за една от големите си болки – а именно тежкият характер на по-малкия си син Емрах.

Още с промото предстоящото интервю предизвика огромен зрителски интерес, тъй като стана ясно, че Стораро отправя критики към черната овца в семейството. „Фики е еталон за дете. Но Емрах… той е малко в другия край“, призна популярният изпълнител.

В самото интервю, което се излъчи в събота, Тони все пак отбеляза, че и Емрах е добро дете, но е много див. „Сякаш още в някакъв пубертет. Често му казвам: „Абе, тате, не порасна ли вече, на 21 години си, стига с този пубертет“, оплака се фолк певецът.

Той не скри, че таи големи надежди за участието на малкия му син в „Денсинг старс“. „Емрах трябва да направи рестарт на себе си и да започне нов живот. Дано това шоу го промени. Искам да стане друг човек. Да бъде като брат си, с който баща му се гордее и е щастлив“, мечтае Тони Стораро.

Близки до семейството пък разкриват, че именно постоянното сравняване и съревнование между двамата братя, е отключило агресията у Емрах.

Той редовно влиза в криминалните хроники заради шофиране с над 200 км в час и сам пуска видеата си в Инстаграм, на които се вижда как кара с превишена скорост. Може би най-голямото разочарование за баща му обаче се оказа връзката на Емрах с Теди Александрова.

12-те години разлика помежду им оказаха влияние и двамата се разделиха с чудовищен скандал. Певицата разкри смразяващи подробности за фамилията като правене на магии, ходене по ходжи и жертвоприношения. Теди се оплака и че е била жертва на насилие от страна на Емрах, който й счупил носа.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име