Intrigi.bg Политика Томислав Дончев: Оттук нататък има три варианта, и трите лоши

Томислав Дончев: Оттук нататък има три варианта, и трите лоши

257
0

„Вече стана ясно, че политическият диалог няма алтернатива, както и, че без ГЕРБ-СДС не може да се върви напред“, заяви пред журналисти Даниел Митов след срещата при президента, когато беше върнат мандата за съставяне на правителство.

Според него, се върви към нови предсрочни парламентарни избори.

„Заявихме пред президента, че по отношение на изборите държим на преброяването на разписките от машините в края на изборния ден, както и на възможността да се гласува и с хартиени бюлетини. При всички случай се отпечатват хартиени бюлетини, които се хвърлят. Затова смятаме, че една от първите задачи на НС е да направи съответните промени в Изборния кодекс“, заяви Десислава Атанасова.

„Оттук нататък има три ваиранта, и трите лоши. И правителство с тертия мандат, което ще бъде слабо. И избори две в едно ще бъдат трудни за организиране, освен това ще изчерпим търпението на хората. Странна е идеята, че първият и вторият няма да могат да съставят правителство, но четвъртият и петия ще могат. Иначе нашата позиция е, че редовно правителство трябва да има“, коментира Томислав Дончев.

„Рядко сме имали възможността да поздравим президента Радев за някакво правилно решение, но сега с радост констатираме, че са осъзнали, че политиката на ГЕРБ за осъвременяване на българската бойна авиация е била правилна. Ние ще ги подкрепим в парламента“, каза още Митов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име