Intrigi.bg Булевард Той беше рап звезда на България, а днес търка наровете в арестите

Той беше рап звезда на България, а днес търка наровете в арестите

105
0

Рапърът се е сбил с криминално проявен мъж в квартал „Сарафово“

Бургаският рапър Николай Нанев, по-известен като Гарджока, е арестуван заради сбиване, съобщи Флагман.бг, запознат от изключително достоверен източник.

Инцидентът е станал в кв.“Сарафово“, където някогашната рап звезда на България, е налетял на млад мъж от квартала, също криминално проявен.

Пострадалият обаче веднага подал жалба в Пето РУ Бургас и Гарджока бил арестуван. Полицаите са го спипали в заведение в кв.“Сарафово“, където той се държал крайно неадекватно – сякаш е дрогиран. Постоянно крещял, удрял по масите и шокирал клиентите, разказват очевидци.

Незабавно му е извършен личен обиск, но в него не са открити наркотици, научи Флагман.бг.

Въпреки това Гарджока е арестуван заради побоя и в момента е в Пето РУ Бургас. Предстои да бъде подведен под наказателна отговорност – за хулигански прояви и нанасянето на лека телесна повреда.

Той е с условна присъда и нищо чудно съвсем скоро да се върне в затвора или в ЦПЗ „Проф.д-р Иван Темков“, ако специалисти преценят, че се нуждае от специално психиатрично лечение.

35-годишният Николай Нанев се появи изневиделица преди няколко дни на морския бул. „Алеко Богориди“ в Бургас, след като последните няколко години бе в изгнание – лекуваше се в психиатрия и рядко се появяваше сред хората.

Още във вторник направи впечатление, че той е въоръжен – с нож, който носи за респект на врата си.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име