Intrigi.bg Куриози Това се казва късмет: Жена печели 4 пъти от лотарията

Това се казва късмет: Жена печели 4 пъти от лотарията

204
0

Джоан Р. Гинтер печели четири многомилионни суми от Тексаската лотария и медийте научавайки нейната история я обявяват за “Най-голямата късметлийка на света!“. Но дали това е забележителен късмет или някакъв пробив в системата?

За първи път тя спечели 5,4 милиона долара (през 1993 г.). Десет години по-късно тя спечели два милиона долара. През 2005 г. Джоан спечели още три милиона долара. През пролетта на 2008 г. късметът й донесе 10 милиона долара. Питате: „Какви са шансовете да спечелите повече от 20 милиона долара в лотарията, като закупите само четири билета?“ Според статистиката, един от осемнадесет септилиона е 18 000 000 000 000 000 000 000 000 (колкото 24 нула).

Като се има предвид това, някои хора предполагат, че Гинтер, който е докторат по статистика от университета в Станфорд, е извършил измама. Жената закупи и четирите печеливши лотарийни билета в Бишоп, Тексас, където е израснала, но не е живяла от много време.

Гинтер пътува от Лас Вегас до Bishop специално, за да закупи лотарийни билети. Тя никога не е давала интервю, така че никой не знае защо е имала толкова късмет.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име