Intrigi.bg Булевард Това Диона ли е?! Певицата смени визията си: Започвам ново начало

Това Диона ли е?! Певицата смени визията си: Започвам ново начало

202
0

„Това е новото ми Аз! Ново начало!“, написа певицата Диона под последните си снимки с изцяло променена визия. Изпълнителката на „Наркос“ се появи в коренно различно амплоа. На кадрите е облечена в розов панталон с висока талия и бяла ризка, прилично закопчана до врата.

Забелязваме изцяло нова прическа с бретон, а вместо на разголени тоалети и провокативна визия, тя вече залага на спретнат Барби тип стайлинг.

Дали под „ново начало“, Диона има предвид само промяна на визията, или наистина смята да започне начисто след наркоскандала, не става ясно. Последователите й в Инстаграм обаче не бързат да вярват в чудеса и припомнят поговорката, че вълкът козината си мени, но нрава – не.

„Кое е новото начало? Да не спираш Нурофена“, питат иронично зевзеци.

Припомняме, че преди по-малко от месец Десислава Сашова, както е истинското й име, бе арестувана заради шофиране след употреба на дрога. Според певицата полевият тест е отчел фалшиво положителни резултати заради Нурофена и Колдрекса, които взела по-рано през деня. „Кръвните проби ще покажат истината и тогава искам извинение“, категорична беше Диона. След като и кръвните резултати потвърдиха наличието на кокаин, певицата заяви, че стойностите са остатъчни от предишна употреба.

„Ако трябва да се извинявам за нещо, то е за моята преекспонирана самозащитна реакция. Прекрачих границата в шегите за дрогата и съжалявам”, сподели Диона в интервю за Мон Дьо.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име