Intrigi.bg Актуално Тити Папазов също с коронавирус

Тити Папазов също с коронавирус

108
0

Вторият по големина акционер в Левски – Тити Папазов е заразен с коронавирус. Той избра да съобщи, че е с вируса в социалните мрежи. Папазов е присъствал на мача Царско село – Черно море, след който се разбра, че има заразен футболист от софийския отбор. След направените тестове още трима футболисти дадоха положителни проби, а заразените във варненския отбор са 16.

Ето какво сподели Папазов:

„Днес официално разбрах, че съм част от голямата близо 12 милионна група на заразените с Ковид 19. За първи път използвам възможността на социалните мрежи за публикуване на важна информация. Предпочитам тук,а не чрез медиите да споделя за болеста.

Съжалявам, че точно в този момент ще трябва да съм под карантина. ФК Левски изживява най-трудните си моменти, но точно, когато е най-трудно ще си проличи силата и духа на обичайното нещо в държавата ни.

Пожелавам на Наско да е жив и здрав, а на всички милиони ЛЕВСКАРИ за нищо на света да не се примирявате с моментната ситуация, защото тя може да е само временна. Ако никой не иска да ни помогне, ще си помогнем сами, защото сме милиони. Поне така се пее в една от любимите песни на феновете. Пожелавам живот и здраве на всички българи.

Бог да пази България. САМО ЛЕВСКИ!“

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име