Intrigi.bg Мистерии Телевизорите на бъдещето внасят у дома технологии, уют и световно изкуство

Телевизорите на бъдещето внасят у дома технологии, уют и световно изкуство

36
0

Телевизорът в дома ни отдавна не е просто някакво устройство, на което трябва да му намерим място, без много-много да пречи на останалите ни вещи. Напротив – в последните години телевизорите се превръщат в част от обзавеждането и все повече хора се съобразяват с характеристиките им, така че да паснат както на предпочитанията ни, така и на особеностите на дома ни.

Това обаче също вече не е достатъчно – в зависимост от собствените ни хобита, ни се иска телевизорът да ни дава повече… но какво може да е това „повече“? Повече мобилни услуги, или може би някаква дизайнерска добавена стойност, защото си падаме по красивия интериор, а защо не и нещо в посока на световното изкуство – за да задоволи високите ни естетически изисквания? Ето в такива моменти разбираме колко е хубаво, когато някой отгатва мислите и желанията ни и ги превръща в реалност, а тъй като в случая това са Samsung Electronics Co., можем да сме сигурни, че ще получим истински шедьоври.

Преди броени седмици южнокорейската компания представи в Малта новите си телевизионни устройства, сред които и серията Lifestyle телевизори с абсолютно смайващи характеристики, които задоволяват потребностите на всеки спрямо интересите, работата и хобитата му.

Ако сте смятали, че функцията на един телевизор е просто да предава красива картина, то тази серия на Samsung ще ви докаже колко по-динамични и интуитивни са устройствата от ново поколение.

самсунг

Може би сте от жените, които са луди по високите технологии, обичате всякакви джаджи и искате от устройствата, които ползвате, да ви дават максимума от себе си? Тогава за вас е революционният модел The Sero (от южнокорейски – „вертикален“), който – дръжте се! – може сам да се завърта хоризонтално или вертикално – точно като гледаме съдържание и на смартфон, при това дори и в малки пространства.

С него можете да се наслаждавате на разнообразно съдържание, да сменяте ориентацията на дисплея, следвайки тази на свързания с телевизора смартфон, да преглеждате социалните мрежи и да гледате телевизия, естествено. Съдържание от YouTube, ваши собствени видеоклипове, снимки и какво ли още не – всички те могат да бъдат гледани на високотехнологичния модел The Sero, който идва с модерен дизайн, отговарящ на предпочитанията на милениал и Z поколението. Тийнейджърите вкъщи със сигурност ще го оценят високо!

самсунг

Нека се фокусираме и към тези от вас, които са по-претенциозни към интериора, имат силно изразен индивидуален стил, който се отразява и на обзавеждането и биха искали телевизорът вкъщи да е бонус към него. Дизайнерският модел The Serif е точно за вас! Предлаган в три размера – 43, 49 и 55-инча, и в два цвята – Cloud White и Cotton Blue, The Serif неслучайно е признат за иновативен продуктов дизайн на тазгодишния световноизвестен международен форум (iF) Design Awards.

The Serif се вписва идеално във всяко пространство, има характеристиките на мебел –  може просто да бъде поставен на рафта! Моделът е разработен от парижкото дизайнерско студио Ronan&Erwan Bouroullec и се отличава с екран със заоблен ръб и цял панел без никакви разделителни линии. Красотата и изисканият му дизайн обаче далеч не са единствените му предимства, защото и този модел идва с висококачествен звук и картина, и редица високотехнологични функционалности.

И накрая, за десерт, е черешката на тортата – модела The Frame, истинската наслада за ценителите на красотата и световното изкуство. Към съществуващите размери на екрана Samsung са добавили в този модел още два – 32- и 75-инчови модели. The Frame e истинска привилегия за всеки дом, тъй като го превръща в място, където изкуството среща технологиите и дава добавена стойност на изживяването във всеки момент – дори и когато е изключен. Моделът е със сменяема рамка според предпочитанията и интериора ви, два вида поставяне – стойка No Gap и Studio стойка под формата на триножник-статив.

самсунг

Най-впечатляващата функция на модела обаче е Art Mode който използва новата Dual Led технология на екрана, която ви дава възможност да се наслаждавате на образци на изобразителното и фотографското изкуство в собствения си дом. Благодарение на виртуалния Art Store на Samsung имате достъп до повече от 1200 дигитализирани произведение на изкуството от колекциите на световни музеи и агенции като например Прадо, Албертина, Ермитажа, Magnum Photos и Lumas. Панелът на телевизора сам подобрява характеристиките на образа, така че да съответстват на всяко изображение и така, когато е изключен, телевизорът ви ще ви отведе във вашата частна галерия, в която ще се сменят картини на световноизвестни художници – Ван Гог, Клод Моне и много други. Картината на различни арт изображения, които съответстват на интериора ви, могат да бъдат подсилвани като яркост и контраст благодарение на 6 фото филтъра!

С този модел вкъщи никой няма да ви се разсърди, ако организирате посещения от приятели и близки – точно като в истинска галерия, но истината е, че който и от трите да изберете – ще сте на прав път. Защото бъдещето в телевизионните устройства вече е не просто хубава картина и качествен звук, а нещо много повече – комбинация от технологии, дизайн и приспособяване към индивидуалните ни интереси и стил.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име