Intrigi.bg интриги Тафкова за Ергена: Познавам Евгени и не е такъв, за какъвто го...

Тафкова за Ергена: Познавам Евгени и не е такъв, за какъвто го мислите (Вижте какво разкри)

355
0„Евгени не е такъв, за какъвто го мислите. Той не е фалшив! Познавам семейството му от много години, тъй като сме съседи. Родителите му са интелигентни и успели хора, Поздравявам ги за възпитанието, което са му дали!“

Така Мис България 2020 Венцислава Тафкова отговори на свои фенове в инстаграм дали си пада по фалшиви герои като Ергена Евгени Генчев. Противно на всеобщото мнение на зрители, че пианистът играе роля и не е такъв в реалния живот, Тафкова е категорична в неговата искреност.

Нещо повече – миската е убедена, че Ергенът няма как да хареса което и да е от момичетата в предаването, тъй като нито една не е на неговото ниво. Дори Валерия, която се спряга за фаворитка на Евгени и евентуална победителка.

По форумите също се прокрадва мнението, че и този сезон няма да завърши с щастлив край и Ергенът няма да намери своята мома. По думите на Тафкова момичетата в шоуто са на светлинни години от разбиранията и вкусовете на Евгени. По всичко личи, че и тази година ще бъде излъчена „служебна“ победителка.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име