Intrigi.bg Булевард Тарифата й е 300 хил. долара на час

Тарифата й е 300 хил. долара на час

113
0

Шакира вдигна цената си

Драматичната раздяла досущ като латиносериал между Шакира и бившия й мъж Жерар Пикe има позитивен ефект върху певицата. Огромният интерес към нея я накара рязко да вдигне тарифата си за участие – според актуалния ценоразпис, ако някой пожелае тя да пее на частното му парти, трябва да брои 300 хил. долара за час.

 „За такава сума Шакира би трябвало да включи и консумацията си“ – шегуват се фенове в социалните мрежи. Последните информации за интимния живот на Шакира са свързани с рапъра Дрейк, който се спряга за новия партньор на певицата. Цената на певицата е скочила двойно от началото на годината. Шакира не отбива мераклиите, въпреки че състоянието й се оценява на над 200 млн. долара. Тя обаче остава все още далеч от рекордите за хонорари.

Срещу сума между един и два млн. долара на тузарски сватби със свои парчета участват Адел и Джон Леджънд. В малко по-ниския диапазон са рапърките Карди Би и Ники Минаж. Мадона иска около милион и половина долара. А Риана наскоро тури всички в джоба си, като за изпълнение пред индийски милиардер прибра зашеметяващите 8 млн. долара. За един концерт за откриването на хотел в Дубай обаче кака й Бионсе лапна 24 милиона.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име