Intrigi.bg Крими Тайно се разпространяват признания на наркоиграчи пред съда за престъпления на плевенски...

Тайно се разпространяват признания на наркоиграчи пред съда за престъпления на плевенски ченгета

657
0

Тайно се разпространяват признания на наркоиграчи за това как плевенски ченгета на много високо ниво в йерархията са извършвали престъпления. Те са направени не пред когото й да е, а пред специализирания наказателен съд. Това научи Фрог нюз от разследващи.

Наскоро медията ни информира за това как полицаи на високо ниво от ОДМВР-Плевен са опъвали чадър над местна голяма наркогрупа, известна като „Мечките“. Органите на реда използвали бандата, за да се саморазправят със свои опоненти, част от които били дори техни близки. Схемата била проста-поръчвали на дилърите да сложат наркотик в колата, дома или офиса на даден човек. След това атакували обекта уж по техен сигнал и се правели, че намират дрогата.

Така вкарвали в капан неудобните, гарантирайки им дългогодишна разправия със съдебната система. Хора на „Мечката“ си отворили устата за аферата, след като ненадейно били атакувани от ГДБОП. Били бесни, че „нареждали“ невинни хора по поръчка на ченгета, а в същото време арустували тях, а не поръчителите.

Случаят е известен на дирекция „Вътрешна сигурност“, която  до този момент по незнайни причини  си пасува. Нещо повече-извършва се вътрешна проверка откъде към Фрог е изтекла информация за престъпната полицейска схема. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име