Intrigi.bg Политика С какво са купили четиримата евродепутати от ПЕС, за да гласуват така?

С какво са купили четиримата евродепутати от ПЕС, за да гласуват така?

275
0

С какво са пречупили четиримата евродепутати от редиците на ПЕС, които точно по време на предизборна кампания са гласували в подкрепа на спорната резолюция на ЕС за “зона на свобода за ЛГБТИ”. И това на фона, че от Българската социалистическа партия категорично се обявиха против Истанбулската конвенция, която се подкрепя от ПЕС и Сергей Станишев.

“С какво ги пречупиха? С какво ли купиха гласовете им точно по време на предизборната кампания? Всъщност с това си гласуване петимата открито играят за ГЕРБ. Без срам и свян обслужват пропагандната машина на Борисов в съдбовни за народа избори. А на евровота хиляди българи им гласуваха доверие…”, написа по този повод Велизар Енчев във Facebook. 


“За това ли ви прати там наивното социалистическо войнство? Вие ли не знаете настроенията по този въпрос не само в партията, която ви беше ракетата-носител към Брюксел, но и в огромната част от българското общество?”, попита преди дни пък Христина Христова. 


По думите й това ясно е показало “дългата ръка” на ГЕРБ и допълни: 


“Изключително прост и ефективен ход на Борисов – неговите евродепутати не са в списъка из българските медии на гласувалите “про-джендъри“ – просто защото хората на Бойко гласуваха “въздържал се“. За “цвят“ само либералът Андрей Ковачев гласува “за“, все пак да се види, че има плурализъм”. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име