Intrigi.bg интриги Съсипаха бременната жена на Карамански: От всяко гадже ли ще раждаш?!

Съсипаха бременната жена на Карамански: От всяко гадже ли ще раждаш?!

240
0

Антоанет Пепе най-после показа бременното си коремче и разкри, че през май месец ще се роди четвъртото й дете. Инфлуенсърката дълго време кри благата вест и е имало защо. Секунди след публикуването на поста профилът й бе залят с хейт и обидни коментари.

Последователите й я разкостиха най-вече заради различните бащи на децата й – татко на бебе №4 е Иво Карамански-младши, синът на Кръстника на българската мафия. Пепе има още три деца от двама различни мъже, с които не се е задържала повече от 2-3 години.

Бебешката й биография се оказа трън в очите на хейтърите, според които Антоанет няма да се задържи дълго и с Карамански, а децата й за пореден път ще останат без баща. „4 деца от 5 различни мъже?!“, „От всяко гадже ли трябва задължително да имаш бебе!“, „Представям си след време всички деца на Антоанет седят и си лафят: А на теб баща кой е?“, гласят част от нападките.

Неколцина от приятелите на инфлуенсърката се застъпиха за нея и призоваха да не съдят толкова показно една бременна жена. Самата Пепе не удостои с коментар хейтърите, а благодари на тези, които се застъпиха за нея.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име