Intrigi.bg Крими Съседи: Приятелят на Денис го бутна от терасата

Съседи: Приятелят на Денис го бутна от терасата

13308
4

Скандална версия за смъртта на 21-годишния попфолк певец Денис Теофиков разказват съседите в кооперацията в Цариградски комплекс в Дружба 2, където се разигра трагичния инцидент. Според тях приятелят, при когото Денис е бил на гости, го е бутнал от седмия етаж на кооперацията.

Преди това между двамата е имало шумен скандал, научи Lupa.bg.   Певецът е загинал веднага, преди пристигането на екипа на „Спешна помощ“   Всъщност версията беше една от разпространените по-рано за смъртта на младия певец.

Разследващите проучват и други възможни версии – самоубийство и нещастен инцидент. Според разпространената днес от СДВР информация сигнал за паднало от терасата лице в „Цариградски комплекс“ е подаден в 6:50 чaca нa 24 oктoмври. Криминалисти проучват дали скандалът е възникнал след употреба на наркотици и алкохол.

На снимката: От терасата на последния етаж на тази кооперация е полетял Денис вчера рано сутринта


Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

4 КОМЕНТАРИ

  1. Да оставим разследващите да стигнат до заключение .Истината е там че вече и повода за падане от терасата да се намери ,едно толкова чаровно и талантливо момче си отиде толкова млад с преначертано бъдеще на звезда .Ако наистина е бутнат това е много коварно и без значение алкохол и наркотици да са участвали никой няма право да посяга на чуждият живо.Ако се окаже че приятелят му го е бутнал и каквото и наказание да му се даде няма да се върне Денис повече .Около него е имало много завист и злоба понеже в тази държава някой се издигнал като личност винаги ще се намери злонамерен и коварен душман

  2. Дали не е било скандал за прословутата приятелка на Денис ,дето сега умира от болка по него?Какво е правила тя дало пред входа малко преди да падне той?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име