Intrigi.bg Крими Съпругата на Лозан Панов: Ще заведем иск в Страсбург заради липсата на...

Съпругата на Лозан Панов: Ще заведем иск в Страсбург заради липсата на правосъдие

606
0

Лозан Панов бе осъден, че не е декларирал 2 пъти едно и също нещо. Той няма недeкларирани доходи или имущество. Това може да се провери в Инспектората на ВСС. Именно затова взехме решение да заведем иск в Страсбург. Това заяви в предаването „120 минути”съпругата на Лозан Панов Елисавета Панова.

„Ако председателят на най-висшата съдебна инстанция не може да получи правосъдие какво остава за вас и за мен?!“, пита Панова.

Тя разказа подробно защо е взела апартамент на по-ниска цена от фирма „Артекс“. По думите й, жилището е купено през 2013 г., когато е пикът на имотната криза. „Аз закупих право на стоеж и поех риск, това смъкна цената. Следващият момент е с първоначалната вноска. Никой не е готов да даде 50% от цената предварително, а 10 до 30% максимум. Това са факторите за цената”, обясни Елисавета.

За своето имуществено състояние Панова разказа, че нейното дружество има три имота, а тя като физически лице – 1 апартамент. Не скри, че собствениците на фирма „Артекс” са нейни кумове. Запознала се с Весела Мирянова в тежък за нея момент и бизнесдамата е проявила емпатия към нея. Именно с това е спечелила доверието й и по-късно я е поканила за кума.  „Със семейство Мирянови не сме се виждали от декември 2017 г. по обективни причини. Живеем като отшелници, нашият живот е на показ”, обясни Панова.

„Не се срамувам от Мирянови, те правят 25 години хубави строежи. Срамувам се от тресавището, което ни поглъща. Пламен Георгиев трябва да провери Владислав Горанов. След неговата проверка той бе  изпран като с омекотител“, посочи Елисавета Панова.

За Цацаров тя заяви, че е доказан в съдебна зала симулант. Купил овощна градина на занижена цена, след това се е появил проблем с продавача и цената е била повишена 120 пъти.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име