Intrigi.bg Спорт Съпругата на Коби Брайънт година след загубата: „Болката е невъобразима, но трябва...

Съпругата на Коби Брайънт година след загубата: „Болката е невъобразима, но трябва да вървиш напред“

217
0

Близо 14 месеца след като светът на Ванеса Брайънт се промени завинаги, вдовицата на баскетболиста споделя пред People за живота след загубата на съпруга си и 13-годишната им дъщеря Джиана.

„Не мога да кажа, че съм силна всеки ден“, признава тя в предстоящия брой на изданието „Жените, които променят света“. „Не мога да кажа, че няма дни, в които имам чувството, че не мога да оцелея до следващия.“

Съпругата на Коби Брайънт с първи коментар след трагичната му смърт - Труд

През последната година Ванеса се заема с недовършени творчески проекти на Granity Studios, мултимедийната компания на покойния Коби Брайънт, вече управлявана от нея, разказва People.

Наскоро тя подновява благотворителната организация на Коби под името Mamba & Mambacita Sports Foundation (препратка към неразделните баща и дъщеря), която подпомага млади момичета и да осигурява равни възможности на спортисти в неравностойно положение – кауза, отдавна отстоявана от баскетболиста.

Съпругата на Коби трогна света с емоционална изповед (СНИМКА) - NOVA

Междувременно демонстрира сила и достойнство, докато се справя с болката и е насреща за дъщерите си – 18-годишната Наталия, Бианка, на 4 г., и 20-месечната Капри.

„Тази болка е невъобразима, но просто трябва да станеш и да се движиш напред“, казва тя. „Да лежа в леглото, плачейки, няма да промени факта, че семейството ми никога повече няма да е същото. Но да стана от леглото и да се движа напред ще направи деня по-добър за моите момичета и за мен. Така че това е нещото, което правя.“

За да се съсредоточи върху „намирането на светлината в тъмнината“, Ванеса черпи вдъхновение от Коби и Джиджи.

„Предполагам, че най-добрият начин да го опиша е, че Коби и Джиджи ме мотивират да продължавам“, казва тя. „Те ме вдъхновяват да се опитвам повече и да бъда по-добра всеки ден. Любовта им е безусловна и те ме мотивират по толкова много различни начини.“

Силата на любовта и отдадеността на Ванеса към Наталия, Бианка и Капри се оказват нейното спасение. „Искам да направя Коби, Джиджи, Наталия, Бианка и Капри горди“, казва още тя.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име