Intrigi.bg интриги Съпругата на Иван от „Денсинг старс“ му постави ултиматум заради Емануела (СНИМКИ+ВИДЕО)

Съпругата на Иван от „Денсинг старс“ му постави ултиматум заради Емануела (СНИМКИ+ВИДЕО)

384
0

„Животът си тече с всички хубави и не толкова приятни случки в него. Един от нашите професионалисти се налага да се оттегли от състезанието засега. Оформи се нова двойка – Емануела и Калоян.“

Така от „Денсинг старс“ замазаха положението с внезапно напусналия шоуто Иван Карастоянов. Зрителите решиха, че семейна трагедия или друга неприятна случка е сполетяла професионалния танцьор, но това не отговаря на истината.

Малко след напускането му неговата съпруга Зорница публикува романтично видео, в което двамата танцуват на яхта и демонстрират силна любов и чувства.

Близки до семейството разкриват пред Intrigi.bg истинската причина за оттеглянето на Иван от „Денсинг старс“. Оказва се, че Зорница му е поставила ултиматум – ако остане в шоуто, тя го напуска заедно с 10-месечния му син. Причина за напрежението в семейството са упоритите слухове, че между Иван и Емануела се зараждат чувства. В кулоарите на „Денсинг старс“ от две седмици насам се шушука колко здраво са хлътнали певицата и танцьорът. Заговори се и за развод.

Факт е, че интимността на танца е развалила не едно и две здрави семейства. Така например Алфредо Торес заряза жена и четири деца заради по-млада танцьорка. Сходна бе и ситуацията с Памбос Агапиу. По време на „Денсинг старс“ пък красивата Яна Акимова заряза певеца Орлин Павлов и се залюби с партньора си Петко Димитров, с когото днес са щастливо женени.

Именно за да не изгуби семейството си, Иван Карастоянов решава да напусне шоуто, докато играта между него и Емануела не е загрубяла. Съдейки по снимките на красивата му съпруга, напълно разбираме решението му.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име