Intrigi.bg Крими Съдът реши: Черната вдовица влиза в затвора за 17 години

Съдът реши: Черната вдовица влиза в затвора за 17 години

357
0

Бившата детска учителка Веселина Гинева, обвинена в убийство на на инж. Димитър Миразчисйки, ще лежи 17 години в затвора. Burgas24.bg припомня, че преди да го умори, Черната вдовица  го държа в плен година и 3 месеца, а след смъртта му продължи да харчи пенсията му. Тялото на му бе открито в парк „Езеро“, близо до северния плаж на Бургас.

Черната вдовица бе призната за виновна по трите престъпления, за които бе привлечена като обвиняема. Първото е за това, че от началото на май 2013 г. до август 2014 г. държала инж. Миразчиев заключен в дома си. Другото обвинение е, че е го е убила по особено мъчителен начин, оставяйки го гладен и жаден. Третото, че от 01.09.2014 г. до 31.08.2016 г. теглила пенсията му, като прибрала над 21 хил. лв.   

За първото престъпление Гинева бе осъдена на 6 години затвор, за убийството на мъжа си – 17 години, за възползването от пенсията му – 3 години и 6 месеца.  Наказанието  от 17 години затвор, което е общо за трите престъпния деяния, трябва да бъде изтърпяно при първоначален строг режим.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Апелативния съд в града.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име