Intrigi.bg Крими Съдът остави в ареста Кристиан Николов, причинил смъртта на Милен Цветков

Съдът остави в ареста Кристиан Николов, причинил смъртта на Милен Цветков

314
0

Cофийският градски съд отказа да пусне от ареста Кристиан Николов, причинил смъртта на Милен Цветков, предаде БГНЕС.


Николов поиска от съда мярката му за неотклонение да бъде изменена и настояваше да бъде освободен от ареста, но съдът отказа молбата му.

По време на заседанието прокурорът Иван Кучиев каза, че разследването е към своя край.

„Всъщност разследването е към края, наистина. Предстоят изготвянето и представянето на съществени експертизи и след тях ще се прецени вече дали са необходими последващи следствени действия, като реално, трябва да сме коректни и да бъде отразено, че приключването на разследването в сроковете до голяма степен зависи и от това как насрещната страна ще упражни своите права и дали няма да шиканира процеса“, посочи обвинителят след заседанието.

Кристиан Николов пристига в съда, нов развой в разследването

Заседанието днес протече в отсъствието на самия Кристиан Николов. Той бе включен чрез видеовръзка и след като каза, че поддържа молбата – своята и на защитника, че не желае да участва в това производство, връзка беше преустановена и мярката се гледа в негово отсъствие.

Припомняме, че 22-годишният Кристиан Николов навръх Великден уби с автомобила си журналиста Милен Цветков. Фаталната катастрофа стана на кръстовище в София. Докато Цветков чака в колата си на червен светофар, той е отнесен с жесток удар отзад от джипа, управляван от Кристиан.

Момчето седнало зад волана под въздействието на наркотици. Заедно с него в колата са били синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов – Георги и 21-годишната Симона Цветкова, които също получиха обвинения, че са затаили истина и са с гаранции от по 10 хиляди лева.

За майката на Кристиан Николов – Десислава, обвинението е, че е предоставила автомобил на дрогирания си син и е пусната под гаранция от 100 000 лева.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име