Intrigi.bg Политика Стъки за Тошко: Необичащият да полага грижи за косата си, или се...

Стъки за Тошко: Необичащият да полага грижи за косата си, или се хващайте и работете, или се връщайте в просташката си кабеларка

695
0

Шефът на ММА федерацията Станислав Недков Стъки атакува тежко Тошко Йорданов и Балабанов от ИТН.

Ето какво пише той:

„Необичащият да полага грижи за косата си Тошко от “Шоуто на Слави” намекна, че вероятно няма да предложат кабинет и ще се ходи на нови избори.

Защо, бе, г-н Говорител на новия политик Трифонов? До неотдавна изглеждахте категорични, че сте готови и имате капацитета да управлявате страната. Вече си имате и петорна коалиция с БСП, ДПС, ДБ и Мутрите. Имате абсолютно мнозинство да осъществите обещанията за мажоритарен вот, за намаляване на партийната субсидия на 1лв на глас,

както и да намалите депутатите на 120. Нали това обещахте на ония 2.5 милиона българи, които подкрепиха вашия Референдум?

Петорната коалиция имате 165 депутати да изчегъркате ГЕРБ от властта, както обещахте на половин милион българи по време на кампанията. Защо сега се огъвате?

Господин Сценарист, да управляваш май не било толкова лесно, колкото да измисляш просташки скечове, с които да се присмиваш на успели българи.

За да управляваш страната са нужни силен характер и качества, като чувство за дълг към Родина и народ, смелост да защитаваш Православна България и решителност в опазването на традициите ни от влиянието на соросоидни НПО-та и всякакъв външен натиск.

Но вече е видимо и с просто око, че нямате не само тези качества, но и кадри, с които да управлявате отговорно страната ни!

Видяхме предложения от вас председател на правната комисия в Народното събрание. Уважаваните български топ юристи са меко казано възмутени от този избор. Видяхме и председателката на Народното събрание – млада симпатична жена, която обаче не става за тая работа. Две минути след избора и, тя вече беше обезличена от старите хиени Дончева и Атанасов.

Днес, чух изказване и на репортера на “Шоуто” – Балабанов, че влязал в парламента да задава неудобни въпроси.

Кажете на този младеж, че въпросите ги задава народа, а вие сте в Парламента да работите и да давате отговори.

Или се хващайте и работете, или се връщайте в просташката ви кабеларка.


Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име