Intrigi.bg Крими Стрелба и кръв заради загубен финал

Стрелба и кръв заради загубен финал

91
0

Футболистът на ЦСКА и на националния отбор Георги Йомов бе замесен в страховит екшън със стрелба и двама ранени.

Основната версия е, че кървавият сблъсък е станал след отправени реплики и обиди заради загубения от “армейците” финал за купата на България. Не е изключено и до инцидента да се е стигнало след засичане и “бабаитлък” на пътя.

Престрелката станала към 22,25 часа в понеделник на бензиностанция на Околовръстното шосе до разклона за кв. “Бояна”. До колонка за зареждане с гориво спряло червеното спортно “Ауди” на Йомов. По първоначална информация в колата се возел братът на футболиста. Твърди се, че и крилото на ЦСКА е бил в аудито. На бензиностанцията възникнал спор с група от други млади мъже. Братът на Йомов повикал по телефона баща им. Когато той пристигнал, извадил пистолет и прострелял двама мъже в краката. 36-годишният Иван бил улучен в двете бедра. Пристигнали на място полицаи успели с колан да стегнат единия му крак и така спрели силното кръвотечение. Въпреки това той е настанен във Военна болница. Раната на приятеля му Марио (26 г.) е била зашита и той бил освободен по собствено желание за домашно лечение.

Червени фенове се молят кариерата на Георги Йомов да не тръгне надолу след екшъна.

Малко след екшъна Георги Йомов съобщи чрез сайта на ЦСКА, че няма нищо общо със случая, а колата си бил дал на брат си.

Приятелката му Ариа направи същото. “Във връзка с инцидента се включвам да заявя, че нямам нищо общо и не съм присъствала на случилото се… много моля да се не спекулира с името ми!!!”, написа певицата в социалните мрежи. Малко след екшъна тя бе снимана на бензиностанцията. Предполага се, че е била повикана по телефона от Йомов минути след инцидента.

По-късно през днешния ден Йомов написа: “Всичко, което излезе по сайтове и медии, няма нищо общо с истината. И нямам нищо общо.” Въпреки това стана ясно, че Йомов е бил в полицията и с часове е давал показания за престрелката. От МВР заявиха, че в “процеса на първоначалните действия за изясняване на случая е установен и разпитан 24-годишен мъж, който дал обяснения, свързани с инцидента”. Годините съвпадат с тези на Йомов. След стрелбата братът и бащата на “червения” футболист дълго време не бяха открити за разпит. Къщата им бе претърсена от столични криминалисти. Днес следобед те се предадоха в полицията, а бащата е предал законно притежаван пистолет.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име