Intrigi.bg Булевард Стотици се стекоха на погребението на Денис

Стотици се стекоха на погребението на Денис

4055
0

Дни преди фаталния инцидент Денис Теофиков е открил Бог.
Това признание направи водещият на опелото на погребението на изпълнителя. Мъжът, избран от семейството да води панихидата, не е православен свещеник.

Денис Теофиков (2000-2021)

Денис Теофиков (2000-2021)
Пред стотиците, които присъстваха на опелото на младия певец, водещият споделя, че не вярва този полет да е бил действие на Денис. Какво точно има предвид с тези думи не става ясно. Едно е сигурно – младото момче се бори с тежко депресивно състояние през последните седмици.
С бурни аплодисменти и нежна музика фолкът си взе последно сбогом с талантлививия изпълнител, който намери смъртта си на 24 октомври. Денис Теофиков падна от седмия етаж в „Цариградски комплекс“. Засега основната версия на разследващите е самоубийство.

Ликът на Денис бе издигнат по време на погребението

Ликът на Денис бе издигнат по време на погребението

Есил Дюран

Есил Дюран
Погребението на певеца, който остана завинаги на 21 г., се състоя в новата част на Централните гробища в София. Опелото беше изнесено, а близък до семейството сподели най-важните моменти от последните дни на Денис.
Сред звездите, които пристигнаха в гробищния парк, бяха Жорж Башур, Есил Дюран, гримьорът Мис Бони. В очите на Емануела не спираха да напират сълзи, а Илиян Тупалката едва успя да сдържи емоциите си.
Камелия трудно приема загубата на своя млад колега. Изпълнителката на „Огнено момиче“ не спира да бърше сълзите от очите си. Блондинката пристигна с половинката си Цветин. При тръгването си от гробищата Камелия продължава с риданията си.

Камелия не спира да плаче

Камелия не спира да плаче

Теди Александрова остави жълти цветя на гроба на младия си колега

Теди Александрова остави жълти цветя на гроба на младия си колега
На поклонението дойде и Теди Александрова. Русата изпълнителка остави върху ковчега жълти рози.
Като свой брат определя Емрах Стораро починалия Денис. Той и брат му Фики също присъстваха на погребението на певеца.
„Моето братче! Обичам те!“, с тези думи Емрах изпрати Денис.
Приживе двамата бяха изключително близки. Освен общата им страст към музиката и сходната им възраст Емрах и Денис се радваха на огромно приятелство.
„Дени, горе отново ще си пеем заедно! Липсваш ни толкова много. Заедно ще бъдем в рая“, написа и певицата Дана в мрежата.
Според информация, която озвучителят Цецо Лудата глава сподели пред „България Днес“, певецът е приемал лекарства, изписани от психиатър. Освен това музикантът разкрива, че Денис е посещавал и ходжа, за да се избави от болестта.
„Денис си отиде без време, както много наши български творци!“, категоричен е изпращачът на момчето.
По непотвърдена информация разходите по погребението са поети от Емилия и Жорж Башур. Певицата има няколко изключително успешни дуета с Теофиков.

Жорж Башур, половинката на Емилия, бе много близък с Денис

Жорж Башур, половинката на Емилия, бе много близък с Денис

Стотици се стекоха на поклонението на младия изпълнител

Стотици се стекоха на поклонението на младия изпълнител

Фики тежко приема загубата на Теофиков

Фики тежко приема загубата на Теофиков
Оказва се, че талантливият изпълнител има записана и заснета нова песен. Тя е пореден дует именно с Емилия. Това съобщи специално за „България Днес“ диджей Цеци Лудата глава. След огромния успех на „Акула“ и „Тръгвай си“, които двамата записват, само след дни е предстояла премиерата на най-новата им обща песен. Денис обаче така и не успява да види проекта. Продуцентите не са сигурни обаче каква ще бъде съдбата на песента и дали тя ще бъде пусната следващата седмица, какъвто е бил планът преди трагедията.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име