Intrigi.bg Крими Стоматолог разпозна единия от биячите, участвал и в побоя на журналиста Слави...

Стоматолог разпозна единия от биячите, участвал и в побоя на журналиста Слави Ангелов

54
0

Стоматологът Георги Цалов е разпознал единия от биячите, участвал и в побоя на журналиста Слави Ангелов. Това каза той в предаването „Лице в лице“ по bTV.

Резултат с изображение за „Стоматологът Георги Цалов“

Цалов обясни, че миналата година, когато е гледал кадри с биячите на директора на „Левски“, е забелязал, че начинът, по който единият от нападателите ходи, е идентичен с това, което се е случило с него три години по-рано.

Нападнаха ме късно вечерта, 21:30 ч., в една дъждовна вечер, 20 февруари. Оставяйки колата си, държейки в ръцете си ключовете от вкъщи и автомобила, трябваше да се размина с две момчета с качулки, за да вляза във входа, отстъпих, за да минат, и когато се изравниха с мен, последва жесток удар в моята глава, аз се опрях в стената, последва втори удар, редуваха се, удряха ме с боксове в главата. Опитвайки да се предпазя, след 10-15 удара се появи трето лице, което започна да ме удря с бухалка или тръба по краката, жестоки удари, не успя да счупи десния крак, мина отпред, удари левия и го пречупи. И аз паднах на земята, този, който видях, начина по който ходеше, държанието му, твърде ми напомни след като видях кадрите, обясни той.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име