Intrigi.bg Спорт Стилиян Петров: Защо свободата и независимостта пораждат страх в БФС

Стилиян Петров: Защо свободата и независимостта пораждат страх в БФС

99
0

Ръководството на Българския футболен съюз (БФС) изпитва страх и го показва с действията си. Това каза рекордьорът по мачове за националния тим Стилиян Петров, който е в екипа на Димитър Бербатов. В социалните мрежи той коментира последните събития във футбола.

Според Петров настоящото ръководство на БФС не смее да се появи в обществото с изключение на планирани изяви.

„Всяка тяхна поява е предварително подготвена и планирана, за да не ги линчуват.“

За протеста срещу БФС, при който бяха хвърляни плодове и предмети по базата в Бояна, той добави: „Съвсем нормално Бербатов бе единственият, който отиде да бъде с обикновените хора. Така както го направи два пъти из цялата страна. Той и ние никога няма да забравим откъде тръгва любовта за играта футбол, откъде се запалва искрата да бъдеш следващият Христо Стоичков, Димитър Бербатов… А не като тези, криещите се – в лукса на Доха, в Гранде кабинета, в Гранде бара“, пише Петров във „Фейсбук“.

„Тези хора, тези деца, които вие обиждате и изхвърляте от футбола, са свободомислещи и независими от цялата помия и начин на работа от БФС. Вече има свободомислещи, независими, безстрашни, свободни хора, борещи се за бъдещето – своето, на техните деца и на българския футбол! А бъдещето няма нищо общо с вас.“

Преди ден президентът на БФС Борислав Михайлов обяви, че не му е на нивото да коментира протестите.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име