Intrigi.bg Спорт Стефка Костадинова оперирана по спешност

Стефка Костадинова оперирана по спешност

218
0

Шефката на БОК Стефка Костадинова е претърпяла по спешност тежка операция. Световната рекордьорка във високия скок действително се е сблъскала със сериозен здравословен проблем, твърди „Уикенд”, позовавайки се на свои източници.

Тя все още не е оповестила диагнозата си извън най-близкия си антураж, колебаела се дали изобщо да информира обществеността за онова, през което преминавала.

Беше много изплашена, но в момента е спокойна. Всичко е наред вече, добре е. Хирургичната интервенция й бе направена преди няколко месеца в България. Стефка предпочете да се довери на родните медици, не пожела да се лекува в чужбина”, споделят информаторите ни.

И допълват, че славната лекоатлетка имала сили да се справи изпитанието, пред което я изправил животът. Костадинова е обръгнала на операции. Откакто не е състезателка, тя няколко пъти лягаше под скалпел за разкрасяване, а така премахна й голямата бенка от лицето си.

Докато беше активна спортистка пък се остави в ръцете на хирурзи заради жестока травма на крака си. Левият й крайник бе счупен в глезена през 1990 г. в Германия и тогава му поставиха 4-сантиметров пирон. Заради метала в костта се получи атрофия, но шампионката успя да се възстанови напълно.

Никога не съм хленчила, когато съм изпадала в тежки периоди. И винаги съм се оправяла, излизала съм от затрудненията по най-добрия начин”, споделяла е шефката на БОК, чийто световен рекорд от 2009 см. не е подобряван от 32 г.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име