Intrigi.bg Актуално Стефан Данаилов от болницата: На 9 септември се връщам на сцената

Стефан Данаилов от болницата: На 9 септември се връщам на сцената

413
0

Стефан Данаилов, който в момента е в Бургас и се възстановява след операция, се завръща на сцената след броени дни, обяви сензационно театралният продуцент Кирил Кирилов.  

Миналия четвъртък актьорът претърпя операция за смяна на тазобедрената става в болница „Бургасмед”, но вече се чувствал много добре и нямал търпение отново да играе в спектакъла „Актрисата”, в който си партнира с Аня Пенчева и който гастролира при огромен успех из цялата страна. Ламбо кипял от енергия и бил твърдо решен да не пропусне нито едно от планираните представления.

„Професорът ми се обади в много приповдигнато настроение и каза: „Няма да сменяш нито една от датите, няма да променяш нищо. Искам да си изиграя всичките представления, както са ми по програма”. Това бяха думите му и аз изпаднах в еуфория и много се зарадвах за него. Ще играе въпреки всички усилия и болките. Така професорът дава и пример на актьорите, че любовта към публиката е по-важна. Въпреки всичко той решава да играе. Много му се възхищаваме всички, много хора се обадиха да го поздравят”, разкри продуцентът на спектакъла Кирил Кирилов.

Той добави, че в момента Данаилов се чувствал много добре, имал настроение и много силен дух. Вече ставал, движел се,  излизал на терасата в болничната стая. „Всеки ден е на рехабилитация. Грижат се много добре за него там. Ние очаквахме по-дълъг възстановителен период, но се радваме, че се възстановява по-бързо”, каза още Кирилов.

Той не скри, че имало и някои „добронамерени” колеги, които едва ли не се радвали, че турнето няма да се състои. „Но публиката пък много се радва, че Стефан Данаилов е добре, че ще играе и ще го гледат. Интересът е двойно по-голям в момента, обаждат ми се от всички градове за дати за представления”, добави Кирилов.

Ламбо излиза отново на сцената в „Актрисата” на 9 септември във Варна. Следващите спектакли са на 11-и в Търговище, на 12-и в Русе, а после „Актрисата” ще закрие фестивала „Сцена на кръстопът” в Пловдив. Всички дати по програмата за октомври и ноември си остават както са обявени първоначално – в Народния театър в София и из цялата страна, уточни Кирил Кирилов.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име