Intrigi.bg Куриози Сравниха Преслава с героиня от „Планетата на маймуните“ (Фото колаж)

Сравниха Преслава с героиня от „Планетата на маймуните“ (Фото колаж)

112
0

Носът на фолк певицата Преслава се топи по-бързо от априлски сняг! Обонятелният й орган гони размерите на този на Майкъл Джексън, а изпълнителката вече не прилича на себе си.

След последната й публична изява като гост в „Като две капки вода“, интернет гърми от колажи и мемета, свързани с „изострената“ й визия. Една от най-разпространяваните снимки е тази на Преслава до героиня от филмовата поредица „Планетата на маймуните“. Ари е говореща маймуна, с ясно изразени човешки черти и отличителен нос под формата на две дупки.

Точно така изглежда и нослето на Преслава след пластиката, на която се подложи преди няколко години. В началото положението не беше толкова зле, но с всяка изминалата година ринопластиката продължава да видоизменя обонятелният орган.

 Според експерти причината може да се крие в продължително драстично отслабване или по-лошо – топене на носна тъкан следствие на вътрешно възпаление. „Преслава трябва незабавно да се консултира с пластичен хирург, който да установи защо носът й продължава да се смалява. Процесът може да е необратим“, разкриват запознати.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име